Naši partneři


Projekt MalyOpen se koná
pod záštitou primátorky statutárního města Brna
JUDr. Markéty Vaňkové
a za podpory statutárního města Brna





Poskytovatelé finančně
přispívají na realizaci
akce Mistrovství ČR
neregistrovaných tenistů
s mezinárodní účastí



Oficiální míč Mistrovství
neregistrovaných tenistů



Pro Joint premium a Pro MultiVitamin premium, vše co vaše tělo potřebuje...










21.11.2009 - tenisový turnaj MO - Praha "RomKukCup", dvouhra a čtyřhra ŽENY
Roman Kukla, 21.11.2009

MalýOpen "RomKukCup" ŽENY-dvouhra a čtyřhra, konající se tradičně v pražském Hamru Braník, přivítal 3 deblové dvojice a 16 singlových účastnic.
Při skromnější DEBLOVÉ účasti bylo možné hrát dvoukolovým systémem každá dvojice s každou. A tak Martina Kočí s Klárou Bohuslavovou; Zorka Holá s Mirkou Dubanskou a Jana Najmanová s Luckou Reveszovou vstoupily do Turnajového klání, které přineslo neuvěřitelné zápletky!
V prvním kole Kočí s Bohuslavovou porazily ve vyrovnaném klání Holou s Dubanskou, aby pak prohrály s Najmanovou a Reveszovou. Ty po vyhraném zápase také "narazily" a podlehly zlepšenému výkonu Holé s Dubanskou! Tedy do druhého, rozhodujícího kola vstupovaly dvojice se stejným bodovým hodnocením, bez jasných favoritek!
A dráma pokračovalo: odveta se vydařila jak Holé s Dubanskou, které tentokrát již Kočí s Bohuslavovou přehrály, tak i Kočí s Bohuslavovou, které "pro změnu" také vrátily porážku Najmanové s Revészovou. A tak do posleního zápasu nebylo o pořadí příliš jasno, i když skóre jednotlivých zápasů naznačilo, že Holá s Dubanskou jsou na tom o pár gemíků lépe a mají nejlepší pozici.
Najmanová s Reveszovou ale začaly velkolepě a při vedení 5-2 Martina s Klárou, které napjatě zápas sledovaly, bleskově spočítaly, že při výhře vedoucí dvojice 6-2 by o pořadí rozhodoval jediný gam(!!) ve statistice "plusových" her a sice 1. H+D +8, 2. N+R +7 a bronz K+B +6!! Neuvěřitelné! Ovšem Zorka HOLÁ tuto statistickou lahůdku nedopustila a rozhodla se, že "jen" lepším skóre se tak významný Turnaj nevyhrává! Zavelela k obratu, strhla svým výkonem i Mirku DUBANSKOU, set otočily a výhrou 7-5 TRIUMFOVALY V TURNAJI. Druhé skončily Martina Kočí s Klárou Bohuslavou a třetí Jana Najmanová a Lucie Revezsová.

16 hráček DVOUHRY se rozřadilo do "ideálních" 4skupin po 4 a pustilo se do hry.
Ve skupině A finalistka minulého Turnaje Blanka Zmeškalová potvrdila papírové předpoklady a skupinou hladce prošla. Dále ji doprovodila Hana Foitová, i když jim byla vyrovnanou soupeřkou Michaela Rubešová, která oběma shodně podlehla 4-6.
S Michaelou si ale "poradila" Helena Pikartová, ale zase nepřekonala Foitovou se Zmeškalovou a tak nepostoupila.

Ve skupině B také Lenka Bulíčková potvrdila své nasazení a přes Milenu Nečáskovou, Ivu Vaitovou a Vendulu Dostálovou bez problémů postoupila. O druhém postupovém místě se rozhodovalo mezi Vaitovou s Nečáskovou, které přehrály Dostálovou (i když ta kladla tuhý odpor především Nečáskové a prohrála 4-6). Z postupu se nakonec radovala Milena Nečásková.

Další semifinalistka z minulého turnaje a tím nasazená jako č.3, Veronika Vlášková, po všech vyhraných zápasech v "Céčku"
slavila postup, i když druhá postupová, Šárka Andělová, se o lepší pozici statečně poprala (4-6)! Pravou bitvu svedly již jisté účastnice zápasů Útěchy. Lída Puldová byla tou šťastnější v souboji s Anežkou Kyslíkovou - 7-6.

To skupina D představila novou hráčku turnajů, Lucii Foitovou, která se svojí předváděnou hrou pasovala na horkou favoritku celého Dne. Přehrála bez zaváhání soupeřky a spolu s Matinou Pošmournou, která v postupovém zápase vyhrála nad Danou Urbanovu 6-3, vyhlížely příští soupeřky, neb jejich skupina byla dohrána zdaleka před ostatními. Zkušenosti s radostí sbírající Petra Samková Danu doprovází do Útěchy.

Vyřazovací zápasy přinesly vyrovnané souboje především v zápasech Zmeškalové s Andělovou a Hany Foitové s Vláškovu - oba shodně 6-4 pro prvně jmenované. Zbylá klání pro sebe rozhodly také prvně jmenované:Lucie Foitová vs. Nečásková a Bulíčková vs. Pošmourná.

V semifinále nestačila Blanka Zmeškalová na razantní Lucii Foitovu a v druhém zápase "zabránila" rodinnému souboji matky s dcerou Lenka Bulíčková, která porazila maminku Lucie, Hanu Foitvou.

Lenku v kvalitnějším výkonu ve Finále limitovalo zranění nohy a tak se LUCIE FOITOVÁ, po poměrně jednoznačném průběhu zápasu, radovala z VÍTĚZSTVÍ!

Svou druhou účast ve finále Útěchy Dana Urbanová přetavila ve Vítězství, když přehrála Ivanu Vaitvou.

Děkuji všem zúčastněným Ženám za pohodový Turnaj a těším se naviděnou v prvním měsíci nového roku, který Všem přeji prožívat k plné Spokojenosti.

TK Hamr Braník, Roman Kukla
Druh soutěže: dvouhra a čtyřhra ŽENY


Konečné pořadí turnaje dvouhry:

1. Lucie Foitová

2. Lenka Bulíčková
3.-4.
Zmeškalová Blanka, Foitová Hana
5.-8.
Vlášková Veronika, Nečásková Milena,
Pošmourná Martina, Andělová Šárka
9.-16.
Urbanová Dana, Vaitová Ivana, Rubešová Michaela, Pikartová Helena,
Kyslíková Anežka, Puldová Lída, Samková Petra, Dostálová Vendula

Čtyřhra:
1. Zorka Holá - Mirka Dubanská

2. Martina Kočí - Klára Bohuslavová
3. Jana Najmanová - Lucie Reveszová








Příští akce
 
11.05. MO - Litomyšl - Osík, dvouhra Open
18.05. MO - Polička, KVALIFIKACE, dvouhra muži
08.06. TENIS U MOŘE 2024 - resort ZATON, Nin u Zadaru
08.06. MO - TOSK Žamberk, dvouhra Open
29.06. Lepidla-Online.CZ cup 2024 - kval. MSK kraje
20.07. MO - TOSK Žamberk, dvouhra Open
 


Malý Open 2024
27.01.2024
 
1.Vaculík Aleš37
2.Svoboda Jaroslav32
3.Hirsch Petr28
4.Dvořáček Libor27
5.Joch Michael19
6.Bučík Marek18
7.Hrdý Richard18
8.Kijonka Radim18
9.Odstrčil Jan18
10.Seidl Jan18
 

Historická tabulka MO 1995 až 2023
31.12.2022
 
1.Bryška Marcel5392
2.Kubát Martin4729
3.Střílek Jiří3986
4.Handlíř Petr3868
5.Malý Daniel3707
6.Janíček Radim3580
7.Šíma Jiří3569
8.Vaculík Aleš3555
9.Krejčiřík Vít3041
10.Skokan Karel3031