Naši partneři


Projekt MalyOpen se koná
pod záštitou primátorky statutárního města Brna
JUDr. Markéty Vaňkové
a za podpory statutárního města Brna





Poskytovatelé finančně
přispívají na realizaci
akce Mistrovství ČR
neregistrovaných tenistů
s mezinárodní účastí



Oficiální míč Mistrovství
neregistrovaných tenistů



Pro Joint premium a Pro MultiVitamin premium, vše co vaše tělo potřebuje...










10.12.2011 - tenisový turnaj MO - Praha, čtyřhra MIX
Roman Kukla, 10.12.2011

Patnáct mixových párů změřilo síly na posledním letošním deblovém Turnaji MalýOpenPraha -RomKukCup. A turnaj to byl asi nekvalitnější a nejvyrovnanější, co k vidění zatím nabídnuto!
Hezký závěr kalendářní sezóny!

První skupinu vyhrál Filip Zimčík s Radkou Havlovou, kteří na druhou pozici v nejvyrovnanějším zápase skupiny odsoudili vítěze z minulosti, Jirku Císařovského a Elišku Řezníčkovu. Jeden bodík pro sebe získali Miloš Stuchl se Silvií Broukovou výhrou nad manželi Karlem a Danou Jančíkovými.

Béčko bylo nesmírně vyrovnané a jak se později ukázalo i nejkvalitnější malinko předběhnu, ale aby nezapadlo: hostilo Finalisty hlavní soutěže i vítěze Útěchy - víc nabyté již býti nemohlo!! Halt los si někdy poťouchle zašpásuje!). Na skóre se z první pozice nakonec radovali největší překvapení turnaje, Miloš Moškon s Marcelou Pekárkovou, kteří opět odsunuli výhrou na druhou pozici další vítěze, Tona Žabku s Luckou Adamcovou! Po jedné výhře získali manželé Aleš a Martina Kočí a Ota a Jana Kottovi.

I v Céčku si silné dvojice nic nedarovaly. Premianty se staly Marek Mojak s Věrou Šindelářovu, kteří až v tiebreaku přehráli druhé postupující, Fandu Čermáka s Veronikou Šedivou. Vojta Suchý s Šárkou Andělovou pod sebou zanechali Vláďu Řezníčka s Janou Křivanovou.

V 3-členném Déčku hrály páry dvoukolově a opět se jistřilo. I když bodík nezískali žádný, Zdeněk Dítě s Evou Kundeliusovou do počtu nebyli a sehráli se svými přemožiteli vyrovnané zápasy a právě jejich píle vlastně rozhodla; neboť Joseph Liu s Kamilou Kovářovou a René Kurka s Ivou Láchovou si navzájem uštědřili porážku 6:1 a tak rozhodovalo skóre s třetím účastníkem a to měl Joseph s Kamilou lepší.

Vyřazovací ČTVRTFINÁLOVÉ boje přinesly tyto vyrovnané zápasy: Zimčík s Havlovou vyhráli nad Černým s Šedivou 6:4, stejně tak Císařovský s Řezníčkovou nad Mojakem s Šindelářovou. Žabka s Adamcovou vs. Liu-Kovářová 6:2 a Moškon s Pekárkovou vs. Kurka s Láchovou 6:3.

V SEMIFINÁLE došlo k obrovskému překvapení, když Moškon s Pekárkovou pokračovali ve snové spanilé jízdě, sledované ohromeným publikem a zdrcenými sázkaři a vyřadili hvězdné Císařovského s Řezníčkovou! V druhém možná trošku překvapivě snadno padli Zimčík s Havlovou s Žabkou a Adamcovou.

Ve FINÁLE, které bylo malounko časově stresové, se již Milanovi Moškonovi s Marcelou Pekárkovou Rubikon překročit nepodařilo a v odvetě ze zápasu ve skupině odešli tenktokráte poraženi, i když opět předvedli vynikající výkon. TONO ŽABKA s LUCKOU ADAMCOVOU se po delší pauze opět postavili na PIEDESTAL po VÝHŘE 6:3.

Soutěž ÚTĚCHY opanovali Ota a Jana KOTTOVI, kteří do finále postoupili přes Řezníčka s Křivanovou a Suchého s Andělovou (nesmírně vyhrocený a tvrdý zápas), kde přehráli Stuchla s Broukovu (ti vyřadili Dítěte s Kundeliusovou a v semi manžele Kočí /ti šli přes Jančíkovi/).

DĚKUJI HRÁČKÁM I HRÁČŮM ZA VYDAŘENÝ TURNAJOVÝ DEN A PŘEDEVŠÍM ZA OPRAVDU VYNIKAJÍCÍ VÝKONY OD ZÁČÁTKU KLÁNÍ AŽ PO DRAMATICKÝ KONEC A TĚŠÍM SE NAVIDĚNOU NA KURTECH I V ROCE NÁSLEDUJÍCÍM.
PĚKNÝ ČAS VÁNOČNÍ, PŘÁTELÉ.
Roman Kukla

MIXY:

1.Žabka Tono, Adamcová Lucie

2.Moškon Milan, Pekárková Marcela
3.-4.
Zimčík Filip, Havlová Radka
Císařovský Jiří, Řezníčková Eliška
5.-8.
Čermák František, Šedivá Veronika
Liu Joseph, Kovářová Kamila
Kurka René, Láchová Iva
Mojak Marek, Šindelářová Věra
9.Kott Ota, Kottová Jana
10.Stuchl Miloš, Brouková Silvie
11.-15.
Kočí Aleš, Kočí Martina
Suchý Vojta, Andělová Šárka
Dítě Zdeněk, Kundeliusová Eva
Jančík Karek, Jančíková Dana
Řezníček Vláďa, Křivanová Jana


Účastníci

Milan Moškon a Marcela Pekárová, Lucie Adamcová a Tono Žabka

Eliška Řezníčková a Jiří Císařovský

Radka Havlová a Filip Zimčík

Miloš Stuchl a Silvie Brouková, Jana Kottová a Ota Kott

Účastníci







Příští akce
 
05.04. HMČR NER.tenist,Olomouc 5.-7.4.2024,čtyřhra M+Ž
18.05. MO - Polička, KVALIFIKACE, dvouhra muži
08.06. TENIS U MOŘE 2024 - resort ZATON, Nin u Zadaru
08.06. MO - TOSK Žamberk, dvouhra Open
 


Malý Open 2024
27.01.2024
 
1.Vaculík Aleš37
2.Svoboda Jaroslav32
3.Hirsch Petr28
4.Dvořáček Libor27
5.Joch Michael19
6.Bučík Marek18
7.Hrdý Richard18
8.Kijonka Radim18
9.Odstrčil Jan18
10.Seidl Jan18
 

Historická tabulka MO 1995 až 2023
31.12.2022
 
1.Bryška Marcel5392
2.Kubát Martin4729
3.Střílek Jiří3986
4.Handlíř Petr3868
5.Malý Daniel3707
6.Janíček Radim3580
7.Šíma Jiří3569
8.Vaculík Aleš3555
9.Krejčiřík Vít3041
10.Skokan Karel3031