Naši partneři


Projekt MalyOpen se koná
pod záštitou primátorky statutárního města Brna
JUDr. Markéty Vaňkové
a za podpory statutárního města Brna





Poskytovatelé finančně
přispívají na realizaci
akce Mistrovství ČR
neregistrovaných tenistů
s mezinárodní účastí



Oficiální míč Mistrovství
neregistrovaných tenistů



Pro Joint premium a Pro MultiVitamin premium, vše co vaše tělo potřebuje...










26.08.2023 - Kvalifikace MORAVSKOSLEZSKÉHO kraje - 4.ročník Lepidla-Online.cz cup
Josef Nudera, 26.08.2023

Kvalifikaci Moravskoslezského kraje turnaje Lepidla-Online.cz cup 2023 vyhrál Robert Schwan, ve čtyřhře triumfovalo duo Malášek / Stryk

V novém, odloženém termínu 26. 8. 2023, se uskutečnil již 4. ročník tradičního tenisového turnaje hraného v Lískovci u Frýdku. Turnaj byl stejně jako v předešlých letech kvalifikací na MČR neregistrovaných. Turnaj se hrál ve třech kategoriích - dvouhra kvalifikace, dvouhra MEDIUM a čtyřhra. "Díky nově zařazené kategorii MEDIUM si kluci skvěle zahráli a všichni byli na výkonnostně podobné úrovni, což dodalo turnaji skvělý říz. Všichni si toto rozdělení pochvalovali, proto jsem se rozhodl, že ho nechám i pro další roky," řekl ředitel turnaje Josef Nudera.

Kategorie KVALIFIKACE
Do turnaje se prezentovalo nakonec po mnoha odhlášeních 6 hráčů, kteří byli rozděleni do dvou tříčlenných skupin, kde si zahráli na set do 9 gamů. Skupinu ovládli Robert Schwan a Kája Kropáček. Tito hráči se dokázali dostat i přes semifinálové zápasy a zahráli si spolu finále. Ve finále předvedl skvělý výkon Robert Schwan, který vyhrál 6:1 a stal se vítězem kvalifikace za Moravskoslezský kraj. "Kvalifikace byla hodně vyrovnaná a jsem moc rád, že se hrály zápasy ve velmi dobrém tempu. Všem děkuji a přeji nejen Robertovi, aby se mu na Mistrovství dařilo."

Kategorie MEDIUM
V nové kategorii MEDIUM se prezentovalo nejprve 9 hráčů, kteří měli hrát ve dvou skupinách, jedné po 4 hráčích a druhé po 5 hráčích. V průběhu turnaje se nakonec musela pětičlenná skupina snížit na čtyřčlennou, jelikož jeden z hráčů nereagoval na zprávy a odhlásil se až v 11 hodin. Turnaj si všichni hráči užili a do finále se nakonec probojovat Michal Hotěk a Ondřej Klimo. Finále bylo zajímavé, výsledek na konci utkání hovořil 6:2 pro Michala Hoťka, který se stal historicky prvním vítězem MEDIUM kategorie.

ČTYŘHRA
Do čtyřher se nakonec prezentovaly 4 páry, které si spolu zahrály každý s každým do 9 gamů. Turnajem prošly nejlépe dvojice ve složení Nudera / Vymazal a Malášek / Stryk, kteří ztratily jen minimum gamů. Jejich poslední zápas ve skupině tak byl rovnou i finále. V něm si dokázal Malášek a Stryk vybojovat rychle vysoký náskok a zápas nakonec i vyhrát v poměru 9:3.
"Jsem rád, že se do turnaje podařilo domluvit alespoň 4 páry. Je to v poslední době složité a obsazování turnaje je hodně těžké, protože se někteří hráči odhlašují i v den turnaje z nepochopitelných důvodů. Bohužel je to realita a je potřeba s tím i takto pracovat. Jsem rád, že se debly odehrály a gratuluji vítězům," doplnil Josef Nudera.

Poděkování partnerům turnaje
"Chtěl bych moc poděkovat všem, bez kterých by se turnaj nemohl uskutečnit. Děkuji všem hráčům, fotografovi i správcům v areálu, moji rodině, která se zapojila do přípravy jídla a také všem našim sponzorům. Děkuji společnosti Lepidla-Online.cz za generální partnerství, Kovaným trofejím za dodání unikátních pohárů pro vítěze, společnosti KLOUBUS, městu Frýdek-Místek, společnosti AVEL Computer Systems, grafickému studiu ZEGA Design, značce Tecnifibre, obchodu Mobil City Ostrava, minipivovar Brabčák a zapomenout nesmíme ani na výrobu dortů Elizebet Art of Goodies. Všem partnerům moc děkuji a budu se těšit na příští ročník, který chceme zase posunout o krok napřed," poděkoval Josef Nudera, ředitel turnaje, všem, kdo se na turnaji podíleli.

FOTOGALERIE turnaje: https://www.rajce.idnes.cz/tenis-nudera/album/lepidla-online-cz-cup-2023-oficialni-fotogalerie-turnaje

Konečné pořadí turnaje:

Turnaj dvouher kvalifikace:
1. Robert Schwan
2. Kája Kropáček
3. - 4. Dušan Gríger, Daniil Skripchenko

Turnaj čtyřher konečné pořadí:
1. Martin Malášek / Tomáš Stryk
2. Josef Nudera / Tomáš Vymazal
3. Daniil Skripchenko / Robert Kučerka
4. Marco Nicita / Vojtěch Večerka








Příští akce
 
11.05. MO - Litomyšl - Osík, dvouhra Open
18.05. MO - Polička, KVALIFIKACE, dvouhra muži
08.06. TENIS U MOŘE 2024 - resort ZATON, Nin u Zadaru
08.06. MO - TOSK Žamberk, dvouhra Open
29.06. Lepidla-Online.CZ cup 2024 - kval. MSK kraje
20.07. MO - TOSK Žamberk, dvouhra Open
 


Malý Open 2024
27.01.2024
 
1.Vaculík Aleš37
2.Svoboda Jaroslav32
3.Hirsch Petr28
4.Dvořáček Libor27
5.Joch Michael19
6.Bučík Marek18
7.Hrdý Richard18
8.Kijonka Radim18
9.Odstrčil Jan18
10.Seidl Jan18
 

Historická tabulka MO 1995 až 2023
31.12.2022
 
1.Bryška Marcel5392
2.Kubát Martin4729
3.Střílek Jiří3986
4.Handlíř Petr3868
5.Malý Daniel3707
6.Janíček Radim3580
7.Šíma Jiří3569
8.Vaculík Aleš3555
9.Krejčiřík Vít3041
10.Skokan Karel3031