Naši partneři


Projekt MalyOpen se koná
pod záštitou primátorky statutárního města Brna
JUDr. Markéty Vaňkové
a za podpory statutárního města Brna





Poskytovatelé finančně
přispívají na realizaci
akce Mistrovství ČR
neregistrovaných tenistů
s mezinárodní účastí



Oficiální míč Mistrovství
neregistrovaných tenistů



Pro Joint premium a Pro MultiVitamin premium, vše co vaše tělo potřebuje...










30. ročník Maly´s Cup 2023 - Ivančice 12.8.2023
Daniel Malý, 14.08.2023
V sobotu 12.8.2023 se uskutečnil nejstarší tenisový turnaj, který se koná v rámci okruhu Malý Open a to tradiční Maly´s Cup.

Tento turnaj započal svoji historii před třiceti roky, kdy se zástupci rodiny Malých a jejich přátelé, poprvé setkali na tenisovém klání (které tehdy vyhrál Cyril Malý) a na následném večerním posezení s ostatními rodinnými příslušníky a přáteli (proto také Grilovací turnaj).

Tak jako každý rok i ten letošní ročník měl svá specifika a tím hlavním bylo, že po dlouhých třinácti letech jsme změnili místo konání a z tradičních brněnských Chrlic se přesunuli opět zase blíže k domovu a ke kořenům, do jihomoravských Ivančic, rodiště Vladimíra Menšíka a naší současné špičkové tenistky Báry Krejčíkové...

Maly´s Cup 2021 - Brno Chrlice 25.9.2021
Daniel Malý, 25.09.2021
V sobotu 25.9.2021 se v Brně Chrlicích uskutečnil nejstarší tenisový turnaj, který se koná v rámci okruhu Malý Open a to tradiční Maly´s Cup.

Tento turnaj započal svoji historii před dvaceti osmi roky, kdy se zástupci rodiny Malých a jejich přátelé, poprvé setkali na tenisovém klání (které tehdy vyhrál Cyril Malý) a na následném večerním posezení s ostatními rodinnými příslušníky a přáteli (proto také Grilovací turnaj).

Letošní ročník měl svá specifika, jednak se konal po loňské přestávce, která byla zapříčiněna deštivým počasím, ale zejména také tím, že se konal na konci září místo obvyklého července. Předpověď počasí byla naprosto luxusní a krásné babí léto nám umožnilo se příjemně rozloučit s letní tenisovou sezónou.
Letošní ročník měl ještě jedno zpestření, že o tradiční grilovačku se postarali kamarádi z Vietnamu a udělali nám svoje speciality - grilované sele, masové závitky a nudle, které tak doplnily skvělý zvěřinový guláš připravený Karlem Skokanem...

Maly´s Cup 2020 - Brno Chrlice 18.7.2020
Daniel Malý, 29.06.2020
Zveme všechny tenisty na tradiční tenisový turnaj čtyřher v Brně Chrlicích.
Těšíme se na vás.
Dan, Karel, Andrea a další.

Maly´s Cup 2019 - Brno Chrlice 20.7.2019
František a Daniel Malý, 21.07.2019
V sobotu 20.7.2019 se v Brně Chrlicích uskutečnil nejstarší tenisový turnaj, který se koná v rámci okruhu Malý Open a to tradiční Maly´s Cup.

Tento turnaj započal svoji historii před dvaceti šesti roky, kdy se zástupci rodiny Malých a jejich přátelé, poprvé setkali na tenisovém klání (které tehdy vyhrál Cyril Malý) a na následném večerním posezení s ostatními rodinnými příslušníky a přáteli (proto také Grilovací turnaj).

Ačkoliv od prvního turnaje uběhlo hodně času, podoba turnaje si zachovala svůj stejný průběh - po kvalitním tenisu si hráči včetně jejich rodinných příslušníků posedí u pivka a dobrého vínka a ochutnají grilované speciality, které jsou pro ně nachystány a v příjemné, přátelské atmosféře zhodnotí nejen své tenisové výsledky...

Maly´s Cup 2018 - Brno Chrlice 21.7.2018
František a Daniel Malý, 21.07.2018
V sobotu 21.7.2018 se v Brně Chrlicích uskutečnil nejstarší tenisový turnaj, který se koná v rámci okruhu Malý Open a to tradiční Maly´s Cup.

Tento turnaj započal svoji historii před dvaceti pěti roky, kdy se zástupci rodiny Malých a jejich přátelé, poprvé setkali na tenisovém klání (které tehdy vyhrál Cyril Malý) a na následném večerním posezení s ostatními rodinnými příslušníky a přáteli (proto také Grilovací turnaj).

Ačkoliv od prvního turnaje uběhlo hodně času, podoba turnaje si zachovala svůj stejný průběh - po kvalitním tenisu si hráči včetně jejich rodinných příslušníků posedí u pivka a dobrého vínka a ochutnají grilované speciality, které jsou pro ně nachystány a v příjemné, přátelské atmosféře zhodnotí nejen své tenisové výsledky.

Předpověď pro letošní 25. ročník byla poměrně příznivá, trvalé dešťové přeháňky se neočekávaly, takže nás mohli překvapit pouze lokální bouřky, které především z tepla hrozily na celém území ČR, naděje však umírá poslední a i tentokráte Sv. Petr Nebeský při nás stál a celý turnaj se odehrál v krásném, možná až moc, teplém počasí a také večerní posezení se proměnilo v krásnou letní noc...

Maly´s Cup 2017 - Brno Chrlice 15.7.2017
Daniel Malý, 15.07.2017
V sobotu 15.7.2017 se v Brně Chrlicích uskutečnil nejstarší tenisový turnaj, který se koná v rámci okruhu Malý Open a to tradiční Maly´s Cup.

Tento turnaj započal svoji historii před dvaceti čtyřmi roky, kdy se zástupci rodiny Malých a jejich přátelé, poprvé setkali na tenisovém klání (které tehdy vyhrál Cyril Malý) a na následném večerním posezení s ostatními rodinnými příslušníky a přáteli (proto také Grilovací turnaj).

Ačkoliv od prvního turnaje uběhlo hodně času, podoba turnaje si zachovala svůj stejný průběh - po kvalitním tenisu si hráči včetně jejich rodinných příslušníků posedí u dobrého vínka a ochutnají grilované speciality, které jsou pro ně nachystány a v příjemné přátelské atmosféře zhodnotí nejen své tenisové výsledky.

Letošní ročník byl poměrně nejistý, předpověď počasí nebyla zcela příznivá, dešťové přeháňky se očekávaly na celém území ČR, naděje však umírá poslední a i tentokráte Sv. Petr Nebeský při nás stál a přes dvě kratší a jednu delší přeháňku nám umožnil turnaj odehrát. Opravdu VELKÉ poděkování a respekt patří Vám všem hráčům, kteří jste se této předpovědi nezalekli a v plné síle k nám do Brna i z velkých dálek dorazili.

Maly´s Cup 2014 - Brno Chrlice 12.07.2014
Daniel Malý, 16.07.2014
Přátelé, milá tenisová rodino!

„Jarda Jágr promine, že jsem si poupravil jeho oslovení Hokejové rodiny“. Ale věřím, že to nejlépe vystihuje mé pocity při psaní komentáře k 21. ročníku grilovacího turnaje Maly´s Cup.

Než jsem začal psát, tak jsem si prohlédl galerii fotek z předešlých ročníků tohoto turnaje. A uvědomil jsem si, kolik tenistů prošlo přes tento, pro nás hodně osobní, turnaj. Některé tváře se objevili a zase zmizely, takže si je téměř již nedokáži vybavit, ale mnohem více tváří mě bylo velmi dobře známých...

Maly´s Cup 2016 - Grilovací turnaj Brno Chrlice 16.07.2016
Daniel Malý, 16.07.2016
V sobotu 16.7. se v Brně uskutečnil nejstarší tenisový turnaj, který se koná v rámci okruhu Malý Open a to tradiční Maly´s Cup.

Tento turnaj započal svoji historii před dvaceti třemi roky, kdy se zástupci rodiny Malých a jejich přátelé, poprvé setkali na tenisovém klání (které tehdy vyhrál Cyril Malý) a na následném večerním posezení s ostatními rodinnými příslušníky a přáteli (proto také Grilovací turnaj).

Ačkoliv od prvního turnaje uběhlo hodně času, podoba turnaje si zachovala svůj stejný průběh - po kvalitním tenisu si hráči včetně jejich rodinných příslušníků posedí u dobrého vínka a ochutnají grilované speciality, které jsou pro ně nachystány a v příjemné přátelské atmosféře zhodnotí nejen své tenisové výsledky.

Maly´s Cup 2015 - Brno Chrlice 18.07.2015
Daniel Malý, 19.07.2015
Vážení tenisoví přátelé, kamarádi!

Maly´s Cup, je náš nejstarší turnaj, který v systému MalyOpen pořádáme, letos jsme se dopracovali ke krásnému číslu 22. Protože je tento turnaj opravdu naší srdeční záležitostí, velmi rád jej opět použiji k tomu, abychom Vám všem, kteří chodíte, jezdíte, či jinak se na turnaje MalyOpen dopravujete, co nejupřímněji poděkovali. Na Maly´s Cupu Vás byla jen hrstka, ale toto poděkování patří Vám všem. Děkujeme všem pořadatelům a vám hráčům, že turnaje MalyOpen mají již takovou historii.

Maly´s Cup 2013 - Brno Chrlice 20.07.2013
František a Daniel Malý, 24.07.2013
Vážení přátelé, milí tenisté,

dovolte nám, abychom Vám všem poděkovali za vaši přízeň, že již 20 roků můžeme připravovat sportovní soutěže pro vás naše přátele - tenisty.

Tento víkend se na kurtech v Brně Chrlicích uskutečnil jubilejní 20. ročník tenisového turnaje Maly´s Cup 2013 známého také jako Grilovací turnaj, který započal éru turnajů pod hlavičkou Malý Open.

Maly´s Cup 2012 - Brno Chrlice - 21.07.2012
František a Daniel Malý, 22.07.2012
Vážení kamarádi a tenisoví přátelé, XIX. ročník tenisového turnaje Maly´s Cup je již minulostí. Chtěli bychom poděkovat více než 80 borcům a jejich rodinám a přátelům, kteří přišli s námi společně oslavit tento pěkný téměř kulatý ročník turnaje, který je také mezi tenisty znám jako Grilovací turnaj.

Maly´s Cup 2011 - Brno Chrlice - 23.07.2011
František a Daniel Malý, 23.07.2011
V sobotu se v Brně uskutečnil nejstarší tenisový turnaj, který se koná v rámci okruhu Malý Open
a to tradiční Maly´s Cup.

Tento turnaj započal svoji historii před osmnácti roky, kdy se zástupci rodiny Malých a jejich přátelé, poprvé setkali na tenisovém klání (které tehdy vyhrál Cyril Malý) a na následném večerním posezení s ostatními rodinnými příslušníky a přáteli (proto také grilovací turnaj).

Maly´s Cup 2010 - Brno - Chrlice - 17.07.2010
Daniel Malý, 17.07.2010
V sobotu se uskutečnil tradiční již XVI. ročník turnaje MalyOpen, od kterého se traduje začátek těchto amatérských turnajů. Protože se tento turnaj těší poměrně velké oblibě, došlo pro tento rok ke změně areálu, kdy namísto tří malých, kde jsme začínali, jsme se přestěhovali do arálu s devíti kurty v Brně Chrlicích.

Maly´s Cup 2009 - Zastávka, Zbýšov a Kratochvilka u Brna (Hrotovice) - 18.07.2009
František a Daniel Malý, 18.07.2009
Letošní jubilejní 15. ročník nejstaršího turnaje v sérii MALÝ Open, který se již tradičně hrává na kurtech, kde se započala tato série tenisových turnajů, spojených s místy bydliště zakladatelů tohoto okruhu, byl silně postižen bouřkami a přívalovými dešty, které se v sobotu přehnaly nad touto oblastí. Bylo to velká škoda, protože hráči na tento turnaj se naučili jezdit nejez z blízského okolí, ale také z Čech či Slovenska, takže všechny moc mrzelo, že letošní ročník vypadal ztracen.

Maly´s Cup 2008 - Zastávka, Říčany a Kratochvilka u Brna - 19.07.2008
František a Daniel Malý, 19.07.2008
V sobotu se uskutečnil tradiční a nejstarší turnaj Malý Open. Tento turnaj se hraje ve vícero areálech, kde jsme před mnoha lety začínali s tenisem. V Zastávce u Brna jsme hráli mužské debly a úroveň hráčů byla velmi dobrá. Opět mezi nás zavítali přátelé z Piešťan a kromě milých partnerek také přijeli s americkým kamarádem Criegem.

Maly´s Cup 2007 - Zastávka, Říčany, Zbýšov, Kratochvilka - 21.7.2007
Daniel Malý, 21.07.2007
O tomto víkendu se konal již tradiční tenisový turnaj Malý Open, spojený s večerním společným posezením a grilováním. V Zastávce u Brna se hrála mužská čtyřhra, v Říčanech u Brna mixy, ve Zbýšově u Brna mužský singl a následně na Kratochvilce večerní grilování. Velmi kvalitně obsazené soutěže, byly zárukou nádherných utkáních a dobrá parta hráčů byla zárukou příjemného večera.

Maly´s Cup 2006 - Kralice nad Oslavou 12.8.2006
František a Daniel Malý, 12.08.2006
XII. ročníku turnaje, který založil tradici turnajů Malý Open se zůčasnili: Antonín Malý, Daniel Malý, František Malý, Ivan Malý, Libor Malý, Martin Malý, Milan Malý, Milan Malý ml., Vlastimil Malý a Vlastimil Malý ml. a dalších 10 rodinných příslušníků rodiny Malých, omluveni byli: Cyril Malý, Mirek Malý a Vojtěch Malý. Z vítězství se radovali Libor Malý a František Procházka, jejichž jména přibudou na putovní pohár, který před dvanácti lety věnoval Miroslav Malý st..

Maly´s Cup 2006 - Kratochvilka, Říčany, Zastávka u Brna - 22.7.2006
František a Daniel Malý, 22.07.2006
Tuto sobotu se hrál další ročník tradičního trojkombinačního turnaj MO. Tento turnaj přivítal za krásného slunečného poačasí 52 hráčů a hráček ve třech areálech. Robert Nejedlý v singlu, Petr Skrušný a Antonín Kalandra v deblu a Renata Dostálová s Markem Höklem v mixu se radovali nejen ze zaslouženého vítězství v turnaji, ale spolu se všemi, kteří tentokráte nespěchali po skončení turnaje domů, z velmi přátelského posezení na Kratochvilce. Společně i se svými partnery v Hospůdce pod Lípou u Karla Skokana se všichni dobře bavili při zpěvu a hře na kytaru a také již tradiční grilované sele bylo příjemným a chutným zakončením dne. A protože všem chutnalo a zábava byla skvělá, skončil tento turnaj hodně dlouho po půlnoci.

Maly´s Cup 2005 - Říčany u Brna - 28.9.2005
Daniel Malý, 29.09.2005
Ve středu se uskutečnil v Říčanech u Brna již XI. ročník turnaje, který založil tradici a na jehož základech posléze vznikl celý systém tenisových turnajů okruhu MALý OPEN.


Maly’s Cup 2004 - XI. ročník – Říčany 28.8.2004
František Malý, 28.08.2004
Tradičně poslední srpnový týden se schází tenisté rodiny Malých se svými přáteli na tenisovém utkání.
Ani v jedenáctém ročníku nám naši přátelé nic nedarovali a Jirka Kabát s Karlem Krátkým obsadili první místo ve fialové a Boris a Tomáš Procházkovi v modré skupině.
Děkujeme všem účastníkům a všem, kdo přispěli ke krásně prožitému dni.






Příští akce
 
05.04. HMČR NER.tenist,Olomouc 5.-7.4.2024,čtyřhra M+Ž
18.05. MO - Polička, KVALIFIKACE, dvouhra muži
08.06. TENIS U MOŘE 2024 - resort ZATON, Nin u Zadaru
08.06. MO - TOSK Žamberk, dvouhra Open
 


Malý Open 2024
27.01.2024
 
1.Vaculík Aleš37
2.Svoboda Jaroslav32
3.Hirsch Petr28
4.Dvořáček Libor27
5.Joch Michael19
6.Bučík Marek18
7.Hrdý Richard18
8.Kijonka Radim18
9.Odstrčil Jan18
10.Seidl Jan18
 

Historická tabulka MO 1995 až 2023
31.12.2022
 
1.Bryška Marcel5392
2.Kubát Martin4729
3.Střílek Jiří3986
4.Handlíř Petr3868
5.Malý Daniel3707
6.Janíček Radim3580
7.Šíma Jiří3569
8.Vaculík Aleš3555
9.Krejčiřík Vít3041
10.Skokan Karel3031